– PŘÍBĚH ZE ŽIVOTA –

V tomhle mailu ti budu vyprávět pravdivý příběh.
Představ si mladýho kluka. Úplně normálního. Celkem chytrej, docela vtipnej, normálně vypadající… Prostě mladej kluk, kterým jsi klidně mohl před nějakou dobou, možná kratší, možná delší, být i ty.

Byl to můj první klient.
Je mu 17, skoro nepolíbenej. 
Z dnešního pohledu teda vlastně dost opožděnej. Je ve druháku na gymplu a začíná poprvé vážně chodit s holkou.

Rozumí si, mají se fajn. Objevuje s ní novej svět, svět vztahů – povídání dlouho do noci, procházky, líbačky, prostě romantika jak blázen.
Randění a občasný večeře, na který si vydělává doplňováním zboží v obchodech. 
Všechno je to jako pohádka: svět je krásnější, barvy barevnější, chutě chutnější, zvuky zvučnější. Ach!
Všechno je prostě idylický.

Ale pak –
začnou se maličko stahovat mráčky.
Ona je zkušennější. Měla už nějaký kluky před ním. To ho trochu stresuje, protože je s ní všechno tak krásný, barevný, chutný,… neví, že to není jenom její přítomností, ale že to je i tím, že se v něm probouzí láska, která kouzelně zkrášluje všechno.
Ale protože to neví, a má to všechno krásný spojený s ní, představa, že by ji mohl nějak zklamat, je nesnesitelná a nepřijatelná.

Co kdyby o ní přišel?
Žít zase ve světě obyčejných barev, zvuků, chutí a tvarů? No to nikdy!
Takže prostě musí být dobrý. MUSÍ. MUSÍ!!!
Tohle nastavení ale dělá maličko stresíček. (Když si v situaci, že nesmíš za žádnou cenu selhat, asi si dokážeš představit, že to člověka „trochu“ vynervuje).
A tady se začnou stahovat už mraky doopravdy.

Když mají spolu poprvý spát, je natěšenej jak blázen. Kluk v 17 jsou hormony a nic než hormony, že jo..
Připočítej k tomu tisíce let, kterými jeho předky v savanách a džunglích evoluce trénovala v co nejrychlejší ejakulaci, v co nejrychlejším oplodnění samičky. Proč? No aby nebyli v nebezpečí, že je někdo, něco – nějaká puma – překvapí.
A tak se stává přesně to, co se stát muselo.

On pod tlakem, že musí podat skvělý výkon. Že nesmí selhat.
Naprogramovaný evolucí…
A tak je konec v podstatě dřív, než se pořádně začalo.
Zklamání na obou stranách. U něj navíc stud a vztek. A úzkost. Jakoby v předtuše, že se tahle situace bude ještě mnohokrát opakovat. Bez ohledu na to, že se bude snažit na doporučení kamarádů myslet na něco jinýho, počítat z hlavy těžký příklady z matiky,… výsledek i průběh vždycky stejnej.
Fantastická předehra, obrovský naděje, že tentokrát, tentokrát to bude jiný, CHCE TO PŘECE JINAK! A pak ta bezmoc, že chtít nestačí. Že něco v něm je silnější (nebo slabší?) a tak se neovládne a po pár minutách je konec.

Asi genetika. Asi smůla. Vzpomíná si často na poraženeckou hlášku Salieriho z Formanova Amadea: „Proč mi dal bůh touhu po něčem, co nemůžu nikdy uskutečnit…?“
Všechno, co jsi doposud četl, je pravda, skutečně se to stalo.

Přetoč pár desítek let. Tomu mýmu prvnímu klientovi, ze kterýho jsem udělal dobrýho milence, už táhne na 40.
Předčasná ejakulace už je dávno historií. Tak zaprášenou, že kdyby vzpomínky na ní nevyhrabával z paměti, aby ti o ní mohl psát, asi by si na ní ani nevzpomněl.
Jakoby všechny ty mindráky, zklamání, selhání, bolesti a frustrace zažíval úplně někdo jinej a ne ten, kdo ti teď píše tyhle řádky.

Můj první klient… jsem byl já sám.

Uvědomil jsem si postupem času, že se mnou není nic v nepořádku biologicky, měl jsem i pár zážitků, kdy to nebylo na 5 minut. A tím jsem zjistil, že moje tělo je schopný prožívat i delší milování, když mu to  nekazím.
Ptal jsem se: Jak přemýšlí chlap, který si sex užívá a nemá s ním problém? Co můžu dělat proto, abych se takovým chlapem stal i já? Co proto potřebuju?
Postupem času jsem zjistil, že jsou to jenom 3 věci.

1) Hlava, která nepracuje proti mě, nestresuje mě, nepanikaří.
2) Zmáklý svaly pánevního dna, abych se o ně nemusel starat při sexu.
3) Sexuální energie, se kterou mám díky předchozím bodům prostor pracovat při sexu.

A protože je tenhle článek už tak strašně dlouhej, tak sem zatím nenapíšu o tom, co se stalo mezi tím, mezi Kubou rychlíkem a Kubou vytrvalcem.

Ale teď, jestli tě tenhle příběh inspiroval, zajdi sem>
Můžeš si tam pořídit kurz Harmonické tělo, ve kterém najdeš všechno, co potřebuješ k tomu, abys nastartoval svou přeměnu v milovníka, kterým si přeješ být.
Jsou v něm základní techniky, který pomohli s proměnou mně. 

Nová kniha pro každého muže

  • Zlepši svou sebekontrolu a výdrž
  • Posil svou sebedůvěru
  • Spoléhej se sám na sebe, ne na pilulky a mastičky
Komentáře

Přidat komentář