Příběh mého prvního klienta

Chci ti vyprávět příběh mého prvního klienta.
Proč by tě měl zajímat?
Ukážu ti na něm dvě častý příčiny problémů, co máme v ložnicích, na sedadlech aut, na kuchyňských linkách, za plotem hřiště, v lese, na louce, na záchodcích u mekáče a jiných příhodných místech k provozování sexuálních hrátek.

Když chceš mít sex, tak nejdřív řešíš Nerudovo: „Kam s ním?“, jasně.
Ale předpokládám, že přítelkyni nebo manželku už máš. Hned druhá věc, co potřebuješ, není kondom, jak by se mohl kde kdo domnívat, ale je to erekce a pokud možno trvalejšího rázu. Bez ní je totiž i ten kondom tak nějak navíc.

Sice známé staročeské pořekadlo „Prsty jazyk mám, sexu já se nelekám“ je pravdivé, ale přesto, když máš tvrdý postoj, budete se s partnerkou oba cítit lépe.
Teda pokud postoj vydrží.

A touhle krátkou oklikou se konečně dostáváme k jádru pudla a tím je pánevní dno.
Když se totiž podíváš na tenhle obrázek, který vysvětluje erekci, vidíš, že penis pokračuje dál, hlouběji do těla, že to není jenom povrchový orgán.
A to místo, kam vede, je právě pánevní dno.
Proto, když svaly pánevního dna nefungují správně, protože jsou buď moc slabý, nebo moc silný, nefunguje erekce ani výdrž.

Moc napjatý svaly pánevního dna totiž škrtí přívod krve do penisu a tak se nemůže zvětšit. (Pro jednoduchost si to představ, jako když stoupneš na hadici – prostě z ní voda moc nepoteče).
A když už se tam náhodou ta krev dostane, tak ty vykřečovaný svaly způsobí, že je hned ejakulace, protože ejakulace je způsobená rytmickými stahy svalstva pánevního dna. A když jsou ty svaly hodně napnutý, tělo si myslí, že už je tak nějak ten správný čas a tak tadááá 💦

Ale ani ochablý svaly nejsou výhra, protože pak jsi vydaný na milost a častěji spíš nemilost programování matky přírody a dědictví našich předků. Vytrénovaný svaly můžeš ovládat podle vůle. Proto když ti řeknu zamávej prsty levé ruky, nejméně v 7 z 10 případů se ti to povede.
Když bych ale nedejbože chtěl, abys zamával prostředníčkem u levé nohy? Tam už to nejspíš nebude 100% úspěch. A stejně tak nemůžeš pracovat se svaly pánevního dna, které neznáš, netrénuješ, nepoužíváš.

A to pak znamená, že ejakuluješ tak, jak zamýšlela matka příroda, která nejvíc ze všeho miluje mláďátka (jako každá ženská). Ze sexu bez sebekontroly používáš pouze biologickou funkci a 2 – 3 minutky na oplodnění stačí až až, tak jakýpak copak.
No jo, ale co když se zrovna chceš se svojí ženou / holkou pomilovat z jinýho důvodu, než je tvoření mláďátek? To rázem ty 2 – 3 minuty až takový blaho nejsou. Řeklo by se pro ženu, ale upřímně, po takový době to není nic moc ani pro chlapa.

Já vím, že je to celkem normální (průměrná dýlka sexu jsou 4.5 minuty) ale věř mi, když se někdy budeš milovat dýl a zažiješ hlubší orgasmy, těch pár vteřin cukání a šimrání v pánvi ani nebudeš brát vážně.
A abys teda mohl zažívat delší milování, potřebuješ obojí. Potřebuješ mít uvolněný pánevní dno, který ti umožní mít dobrou erekci, ale potřebuješ ty svaly i procvičovat, abys o nich věděl a uměl je ovládat.
Tady ti ukážu jak na to, na to uvolňování nebo posilování a nebo obojí.
Celá ta stránka slouží jako rozcestník základních potíží, se kterýma se jako chlapi potýkáme v těch ložnicích, nádražních záchodcích a veřejných prostranstvích… a hlavně ukazuje, jak se s nima vypořádat.

A jak ti s tím můžu pomoct já?
Takže jestli se chceš zlepšit jako milovník, klikni sem>
Co napsat na závěr? Možná sis ani nevšiml, že jsem ti neodvyprávěl ten příběh, kterým jsem tě nalákal do článku, viď? Přesměroval jsem někam tvojí pozornost a něco, co bylo na začátku důležitý, najednou důležitý nebylo.

To není náhoda. To je totiž jedna důležitá technika, kterou jsem ti chtěl ukázat názorně.
Můžeš ji používat v ložnici nebo ve špajzu, to je jedno! Prostě to důležitý je, že když budeš celou dobu mít pozornost v pánvi, budeš se soustředit na to, jestli seš dost tvrdej, půjde tam i tvoje energie, umocní se prožitky a rychlejš se uděláš.
Naopak, když budeš mít vytrénovaný pánevní dno, nebudeš muset pořád kontrolovat kvalitu erekce a budeš se moct věnovat odčerpávání energie z pánve. Protože na to budeš mít kapacitu. A tak se můžeš milovat dýl. 

Tohle je něco jinýho, než když chlapi počítaj matiku a nebo myslej na něco smutnýho, aby vydrželi.
Jmenuje se to sublimace, ale o tom bude až další článek.
A slibuju, že ten smutnej příběh s dobrým koncem sem taky napíšu.
Základ všech základů je ale pořád to pánevní dno>

Měj se líp než nejlíp!
Jakub

Nová kniha pro každého muže

  • Zlepši svou sebekontrolu a výdrž
  • Posil svou sebedůvěru
  • Spoléhej se sám na sebe, ne na pilulky a mastičky
Komentáře

Přidat komentář