Jak neodřít ženu, když „to“ trvá dlouho

Přišla mi otázka mailem od Jirky Š., který píše:


„… plánuju se ženou $ex tak, že masturbuju dopředu asi 6-8 hodin a to pak vydržím hodně dlouho, al žena je podřená.
Problém ale ještě další je ten, že nejsem dost opravdovej a $ex je jen mechanickej a to ženu zase moc nevzrušuje. Máš radu jak dosáhnout dobrej $ex ideálně dlouhej 10 minut a přitom vášnivej, aby žena cítila pozornost a péči a byla spokojená? “

Je to několik otázek v jedné. Tahle „taktika“ nechodit na rande s nabitou zbraní je rozšířená, ale myslím, že je pomýlená – u mladších borců vede často ke snížení citlivosti a empatie, u starších ročníků k tomu, že to moc nejde, protože jsi maximálně polotvrdej.
Je to tím, že ejakulace způsobuje úbytek testosteronu a vyplavování prolaktinu, který snižuje libido a chlap je po něm línej až lehce apatickej a tím pádem se ne tak snadno vzruší a nebo není tak citlivej.
Promlouvá do toho taky tzv. refrakterní fáze, neboli doba nutná k zotavení po ejakulaci, která se s rostoucím věkem prodlužuje – ve 20 se počítá v řádech minut, po 60 v řádech dní.


To vše pak vede k tomu, že „chlap buší do ženy jak hluchej do vrat“ a ona si to neužívá jako holky z péčka! (šokující!)
Chlape, tenhle typ $exu, kterej máme všichni nakoukanej a o kterým se všichni domníváme, že je to „ten von“, po kterém všechny ženy touží a že „takhle to dělaj správný chlapi a dobrý milenci“… tak není.
Někdy, někdy, je fajn mít trochu drsnější části, ale většinou potřebujeme spíš zcitlivovat, zjemňovat a otevírat srdce.


Ne, nepotřebuju si vyměnit vložku, díky za optání.
Ale je to pravda. Teď poslední klient, který přišel s P.E., 29 letej chlapík, si vůbec neuvědomoval souvislost mezi tím, že do partnerky buší a je do minuty.
Většina chlapů tohle nevydží dlouho a navíc to není potřeba. Ženy si to neužívají právě proto, že je to pudový, zvířecí, což je někdy fajn, ale chybí v tom srdce a skutečná intimita.
Nedávno jsem řekl moc hezkou větu, kterou ode mě uslyšíš asi ještě často: Z intimity se nám vytratila intimita.


Mluvíme o $exu jako o intimním životě, ale pro spoustu lidí je to kardio a gymnastika. Nemá to nic společnýho s prožíváním blízkosti.
Takže jak to udělat, aby se to ženě líbilo, bylo to vášnivý a nebyla podřená?
Zpomal a buď tam s ní. Hledej cesty, jak otevřít srdce, jak se znovu naladit na lásku mezi vámi a vůbec krásno v životě.
Jako chlapi jedeme často to-do listy, úkoly, výkony a povinnosti… problém je, že tohle nastavení pak nosíme i do ložnice.


Když jsem se nedávno ptal databáze, jak jsou chlapi šťastný, většina z těch, co přiznává, že nejsou takoví milenci, jak by si přáli, ztrácí schopnost radovat se v životě, prožívat lehkost, krásu, romantiku.
Proto téhle oblasti věnuju celý první měsíc UMĚNÍ MILOVAT a až potom se 3 měsíce věnujeme těm „hard core“ oblastem jako je pánevní dno, citlivost těla, krutý hlas, který bourá sebedůvěru atd.
Víc si o tom můžeš přečíst tady>

Nová kniha pro každého muže

  • Zlepši svou sebekontrolu a výdrž
  • Posil svou sebedůvěru
  • Spoléhej se sám na sebe, ne na pilulky a mastičky
Komentáře

Přidat komentář