Co bys měl vědět o ženském orgasmu

Pár kluků mě dneska různými cestami upozornilo, že dnes je mezinárodní den ženského orgasmu, tak jsem si řekl, že o něm něco napíšu.

Ale nejdřív příběh:

Ložnice, pár okamžiků „po té“:

Ona mlčí, kouká do stropu, pak se zvedá a bez ohlédnutí utíká do koupelny a pláče.

On je v koncích.

Udělal to nejlepší, co mohl, udělal jí, určitě jo, cukalo jí pěkně bříško… aby taky ne, bušil do ní jak sbíječkou dobrou čtvrt hodinku… i se pro jistotu zaškrtil a máznul se znecitlivující mastičkou, aby to bylo doopravdy vončo… a ona brečí a utíká?

“Tak co mám ku*va ještě dělat?“

Za chvilku to bude dávat větší smysl, ale teď k tomu ženskému orgasmu:

Ano, spoustu žen nezažívá orgasmy. A je to blbý.

Někdy je to protože muž neví, co dělat se sebou, natož pak se ženou… ale někdy je to tím, že muž má pocit, že za každou cenu musí ženu dovést k orgasmu, že to je hlavní smysl jeho snažení, protože tak je to „správně, tak to dělají všichni, tak se to dělá, neasi!“

Dostávám se poměrně rychle na tenký led.

Nechci v žádném případě říct, že je v pořádku, když žena není v partnerství uspokojená. Ale spokojená žena není to samé, jako žena, která právě prožila orgasmus. Někdy se to potká, ale ne vždy.

Prožíváme sexualitu jinak.

Říkám to skoro všude, ale sex jako honba za orgasmem je špatný pro oba partnery, pro muže i pro ženu.

👉 Když se to nepovede, je to frustrující pro oba, to si umíme všichni snadno představit.

👉 Ale co už mají chlapský mozky trochu problém chápat je to, že žena dosáhne orgasmu a je frustrovaná a nebo dokonce orgasmu nedosáhla a bylo to pro ní i tak super.

Někdy je to blbý, i když orgasmus zažila.

„Přece o to jde především, tak jakej problém?“

A ono právě nejde. Ve společnosti se zdá být normální, že pro intimní život potřebujeme už jen naše intimní partie, ale je to opravdu intimní?

Intimní partie se mohou potkat kde s kým, třeba s profesionální noční dívkou – a čest vyjímkám, tam se o intimním souznění moc mluvit nedá.

Intimita je latinský slovo a znamená nejvnitřnější, nejdůvěrnější. 

Já vím, že jsi neprůstřelnej tyranosaurus, ale až se nikdo nebude dívat… ruku na srdce a řekni, nelíbí se ti taky, když jste si s partnerkou blízko? Jako vnitřně blízko? Ne, že sedíte vedle sebe na gauči.

Ale když cítíš, že jste spolu otevřený, můžete si říct všechno, přijímáte se, milujete se… tak zhruba tohle by se mělo odehávat i při sexu, aby to byl skutečně intimní zážitek.

WTF? Udělala se a je nar*ná!?!

Otázka typu „Tak co, bylas?“ napojení skoro spolehlivě zabije. A proto může být pro ženu super zážitek, i když nedosáhne orgasmu.

Dokonce to může být super zážitek i pro tebe, „jenom“ se s manželkou pomilovat, přiblížit… a nic víc.

A zrovna ze stejného důvodu může být pro ženu frustrující, když orgasmus zažije, ale není tam nic okolo. Fyzicky, tělesně dobrý, ale emočně, psychicky pusto prázdno.

A o tom je ten příběh ze začátku článku.

Nejlepší sex není o technice přirážení, o velikosti, o výdrži.

Nejlepší sex není o počtu orgasmů.

Nejlepší sex je o opravdové intimitě a vůbec ne o orgasmech. Ale pokud je ve vztahu přesně tohle naladění, orgasmy se v něm hojně vyskytují u obou partnerů.

Tak o tomhle si popřemýšlej večer, až budeš připíjet orgasmům na zdraví.A kdyby ses chtěl dozvědět, jak se dělá to naladění, to netlačení na výkon, ten klid a to srdíčko… 

klikni sem> 

Nová kniha pro každého muže

  • Zlepši svou sebekontrolu a výdrž
  • Posil svou sebedůvěru
  • Spoléhej se sám na sebe, ne na pilulky a mastičky
Komentáře

Přidat komentář